Totaalpakket
Een opdracht van een klant start veelal op de afdeling werkvoorbereiding. 

Piet-Hein van der Heijden: “Op het gebied van plaatbewerking hebben we al het denkbare in huis. Voor een langere levensduur worden alle perforaties en laser gesneden patronen in plaatmaterialen ontdaan van hun scherpe kanten door middel van fladderen."

"Via externe kwaliteitspartners geven we invulling aan de door de klanten gewenste oppervlaktebehandeling, zoals bijvoorbeeld anodiseren, poedercoaten, verzinken en bedrukken. Ook bieden we meerwaarde op het gebied van assemblage van de producten of zelfs het verpakken ervan.”

Naast meedenken en adviseren is flexibiliteit onze grootste kracht. Goede communicatie is voor ons belangrijk: korte persoonlijke lijnen, snel reageren en handelen. Bij The Steel Company is de klant verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product dat in kleine tot grote series snel en tegen een goede prijs geleverd wordt.

Productassortiment
Door ons geproduceerde producten, voor zowel kleine als grote opdrachtgevers, zie je overal terug: in de bouw, elektrotechniek, horeca, machinebouw, automotive, winkels en standbouw. De producten zijn al net zo divers als de gehanteerde bewerkingsmethoden.
 
Talloze producten
Een greep uit de verschillende producten die wij maken:
voorfronten voor kachels, elektrotechnische en ander soortige behuizingen, onderdelen voor 3D-televisies, spatschermen voor vrachtwagens, winkeldisplays, gevelcassettesystemen, gereedschapskisten, brandblusserbakken, geurfilters, onderdelen voor espressomachines, onderdelen voor waterzuiveringspompen, en meer....

Bekijk hier de diverse producten: realisaties.