Welkom bij The Steel Company
The Steel Company heeft op het gebied van plaatbewerking al het denkbare in huis, zowel in materiaalsoorten als in toepassingstechnieken. Het moderne machinepark biedt oneindig veel creatieve mogelijkheden.

Alle binnen het bedrijf aanwezige faciliteiten worden volop benut: ponsmachines, lasersnijders, kantbanken, lasrobot en de fladdermachine. Materialen die wij onder andere voor u bewerken, zowel met onze machines als handmatig: staal, aluminium, RVS, koper en Corten-A staal.

Een dochterbedrijf van The Steel Company is Metal Design Works.
Metal Design Works is gespecialiseerd in geïntegreerde metalen gevelcassette- en omkastingsystemen voor met name de utiliteitsbouw, vanaf ontwerp tot en met de realisatie. 

Full Service

The Steel Company denkt mee en geeft advies over het ontwerp, de materialen, de oppervlaktebehandeling, assemblage en de montagetechnieken. Oftewel: dagelijkse kost.
 
Met moderne apparatuur en diverse 3D tekenpakketten zetten onze engineers de door de klant aangeleverde schetsen en ideeën om naar een representatief prototype. Aansluitend zorgen onze vakmensen binnen onze werkplaats voor concrete eindproducten.

 
Projecten

Inspiratie voor uw producten vindt u bij onze referenties op de pagina Realisaties. Daar vindt u een greep uit talloze mogelijke toepassingen die wij voor uiteenlopende klanten en branches produceren.